Puya - Videoclip "Change"

Clipul piesei "Change" va fi difuzat in premiera si in exclusivitate de catre www.mtv.ro in data de 1 Octombrie.



La fel ca si pe single-ul anterior, Puya trage concluzii vis-a-vis de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta gerenerala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare.“Din pacate aproape intreaga societate a intrat in acest joc al nevoii de senzational.”, declara Puya.


“Change” prefateaza aparitia albumului “Romanisme partea a 2-a” ce va fi lansat pe piata de MediaPro Music in luna octombrie. Noul material continua linia muzicala a primului si va fi promovat in cadrul unui turneu national.

Ce trebuie sa stii despre noul clip semnat Puya:

1. Regizorul este, la fel ca si in cazul videoclipului piesei "Undeva-n Balkani", Marian Crisan

2. Videoclipul, in care apar Claudiu Maier de la Divertis si Leonard Doroftei, a fost filmat in intregime in Salajan pe parcursul unei singure zile.

3. George Hora si Kamelia, sora lui, canta alaturi de Puya pe aceasta noua piesa.

4. Piesa "Change" a fost difuzata in premiera absoluta la ProFM in cadrul matinalului gazduit de George Vintila si Claudiu Sara, Alarma. Poti asculta integral si in premiera piesa integrala pe site-ul www.profm.ro printr-un simplu click aici!

Urmareste in premiera primele imagini din noul videoclip semnat Puya, "Change". Nu uita! Pe 1 Octombrie vei putea urmari clipul integral in premiera si in exclusivitate doar pe www.mtv.ro

Leave a Reply