Panica la etnobotanica

Nu fac pe lupul moralist si nu ma dau vreun sfant, insa din ’98 (cand in Salajan lumea tragea heroina intr-o veselie) si pana astazi, nu am auzit de droguri asa pacatoase. Parca sunt creatia diavolului! Nu am auzit de halucinatii, sa te arunci de la etaj, atacuri de panica, pierderea danturii in mai putin de un an, semiparalizie, depresii care te fac sa plangi in hohote, sinucideri pe banda si distrugere psihica si fizica mai rapida.

CU TOATE ASTEA, ASTIA NI LE VAND LA COLT CA PE COVRIGI!

Nu ii condamn pe cei care vand pentru ca e o afacere comerciala (desi tot timpul raul ti se intoarce). Nu ii condamn pe cei care consuma. E normal sa te gandesti ca nu sunt asa rele din moment ce SUNT LEGALE! Ii condamn pe toti cei care, fie din incompetenta, prostie sau foame de bani, stau cu mainile in san, in timp ce copii mor pe capete sau devin niste zombi. RUSINE!

Fara indoiala ca tot ce faci rau ti se intoarce inzecit inapoi. E ceva dupa care m-am ghidat toata viata si stiu ca e adevarat, asa ca imi e mila de cei care au pus umarul la distrugerea unei generatii intregi. Feriti-va de blestemele mamelor, fratilor, surorilor, nevestelor sau copiilor celor care au murit sau sunt distrusi de porcariile voastre legale.




PUNE-I LA PAMANT!!!

LUNI 14 FEBRUARIE 2011
PIATA VICTORIEI
BUCURESTI

2 Responses so far.

  1. radu says:

    intradevar...ai dreptate cu ce zici tu...dar si heroina care era bagata la greu inca din 98..nu are urmari asa grave ?

    nu sunt foarte informat in legatura cu drogurile...si efectele lor...dar din cate stiu...heroina se ia si injectabil...si duce la vene sparte si rupte / rani pe maine / ajungerea la nivelul in care iti cauti vene pe picioare / etc .

    daca am zis ceva gresit...sper sa nu sariti cu gura pe mine :)

    inca odata repet : BRAVO PUYA/MORAR/BUZDUGAN ! si toti care mai sunteti implicati !

  2. Anonim says:

    Oare ce zice 47 de la Special K despre protestul asta a tau...

Leave a Reply