Despre "Temnita luminii" cu Sisu (Interviu)Sisu pregateste un nou album, intitulat “Temnita Luminii”. S-a tot scris despre el in ultimul timp pe internet. Noi v-am prezentat pana acum coperta, tracklistul, si un promo. Drept urmare, l-am contactat pe Sisu si am discutat mai in detaliu cu el in principiu despre acest material, despre concertul de lansare al acestuia ce va avea loc pe data de 27 martie in Silver Church. Am mai discutat si despre planurile sale de viitor sau despre videoclipul piesei “Am nevoie de rabdare” ce a fost filmat recent.

Va invit sa cititi interviul oferit in exclusivitate pentru Gray Blockz Musik:

Acum a sosit timpul sa vorbim cu Sisu si sa vedem ce detalii ne mai da el despre “Temnita Luminii” si despre ce ne mai pregateste. Mai jos puteti citi interviul realizat de Gray Blockz Musik:

1. Salut! Bine te-am gasit si multumim pentru timpul acordat. Te pregatesti de lansarea mult-asteptatului material “Temnita Luminii”. Ce inseamna pentru tine acest album si ce asteptari ai de la el?

Sisu: “Temnita Luminii” e pasul urmator dupa Vacanta in Mexic. Am mai invatat cateva chestii si acum sper sa putem sa putem sa ducem mai departe “Temnita Luminii”, daca va merita, bineinteles.

2. De ce “Temnita Luminii”?

Sisu: Pentru ca lumea inconjuratoare asta e defapt, o temina a luminii.

3. De cat timp se lucreaza la acest material?

Sisu: Se lucreaza de prin luna martie-aprilie 2010.

4. Colaborarile de pe album le stim, insa cu cine ai colaborat pe partea de productie?

Sisu: Pe partea de productie am colaborat cu Voice Cuts, Motzu, Danez, Adapter, Commy, Rappy, Alex Baisan, Dj Twist.

5. Ce detalii ne poti oferi despre concertul de lansare? La ce sa ne asteptam? Ce surprize ne pregatesti? Ce invitati vei avea?

Sisu: O sa cant, nu-i nici o surpriza. Prea ne-am obisnuit sa fim mereu surprinsi, mereu vrem surprize, discounturi etc., eu doar o sa cant cu prietenii mei.

6. Care crezi ca va fi reactia publicului dupa lansarea albumului?

Sisu: Cred ca va fi buna, altfel nu il faceam.

7. Cum este “Temnita Luminii” comparativ cu “Vacanta in Mexic”?

Sisu: Comparativ cu “Vacanta in Mexic” este superior, clar. Este mai consistent, lucrat mai atent. Cand am lansat “Vacanta in Mexic” nu aveam un mod de lucru.

8. Care este piesa ta preferata de pe album?

Sisu: Am nevoie de rabdare.

9. De unde se poate precomanda “Temnita Luminii”?

Sisu: Vedeti pe siteul meu (www.sisutudor.ro). Acolo veti gasi cum si de unde se poate precomanda.

10. Ai filmat de curand clipul piesei “Am nevoie de rabdare” in colaborare Angeles, unul dintre extrasele de pe “ Temnita Luminii”. Ce detalii ne poti da despre clip? Unde a fost filmat si cine a fost regizorul?

Sisu: Clipul e facut de mine impreuna cu Vision Production, si regizor e Klau. Am filmat in munti, la Ranca. Ne-am bazat mai mult pe maretia naturii. E un fel de ‘Din toate florile’, dar la munte. Haha

11. Cand va fi lansat?

Sisu: Asta inca nu am stabilit, vom vedea. Deocamdata mai avem un videoclip de filmat la Strada si probabil ala va iesi primul si abia dupa va urma “Am nevoie de rabdare”.

12. Cu ce oameni din hip-hop-ul international ti-ai dori o colaborare?

Sisu: Momentan cu nimeni. Daca vine, vine.

13. Ce parere ai despre artistii hiphop care se axeaza mai mult pe melodii mainstream in ultima vreme?

Sisu: Pana nu dovedesti nimic in underground, ca sa zic asa, nu ai sanse in main stream.

14. Despre mediul online ce parere ai? Cat de mult inseamna pentru tine? Pe ce retele de socializare te putem gasi?

Sisu: E momentan singura cale de promovare, asa ca vom profita din plin. Am Facebook, il folosim pentru promovare. Nu prea interactionez, de fapt sincer sa fiu, Fabiano se ocupa, eu nici macar parolele nu le stiu.

15. Iti multumim foarte mult pentru timpul acordat acestor intrebari. Iti uram multa bafta cu materialul, ca vorba aia, success au toti prostii. Pe final, ai un mesaj pentru fanii tai si pentru cititorii Gray Blockz Musik?

Sisu: Am un album pentru ei. E deajuns, momentan.

via Gray Blockz Musik

Leave a Reply