Puya, nominalizat la Balkanika Music Awards

Odată cu lansarea noului său videoclip pentru piesa “VIP”, Puya este nominalizat în cadrul celui mai mai mare eveniment muzical balcanic. Artistul concurează cu alte patru proiecte muzicale româneşti pentru a reprezenta România în cadrul Balkanika Music Awards de anul acesta, eveniment ce va avea loc în Bulgaria, pe 16 mai.

Puya este nominalizat cu piesa “Undeva-n Balkani” şi, dacă va reprezenta România, va intra în competiţia pentru “Cel mai bun cântec din Balkani” alături de reprezentanţi din alte 10 ţări balcanice.

Fanii artistilui pot vota din România, trimiţând codul melodiei - P1 - prin SMS la numarul 1231 (tarif 0,83 Euro cu TVA) până pe data de 17 aprilie, urmând ca pe 20 aprilie, Balkanika Music Television să anunţe cântecele câştigatoare din fiecare ţară participantă. Cele 11 cantece astfel alese vor concura în etapa finală, în ziua ceremoniei oficiale din data de 16 mai, când liniile pentru votare vor fi deschise din nou în vederea decernarii premiului “Cel mai bun cântec din Balcani”.

Single-ul “Undeva-n Balkani” a fost cea mai difuzată piesă din România în 2009 şi a stat în topul preferinţelor ascultătorilor timp de aproape şase luni.



www.evz.ro

Leave a Reply