Puya a lansat albumul "Romanisme"






Aseara , 23 aprilie, Puya si-a lansat cel de-al doilea album solo ("Romanisme - Partea I") intr-o atmosfera electrizanta, in clubul Gossip.
In deschiderea evenimentului, prezentat de DJ Grass & DJ Wicked publicul a avut parte de microrecitaluri semnate Bibanu, Eli din Timisoara & Kmelia (aka Studio 66), Cabron & Iony. Zeci de fani au fost alaturi de Puya si au cantat la unison cu el cele mai cunoscute piese lansate in ultimii ani, dar si viitoare hituri de pe noul album.

"Sus pe bar" a incins publicul la maxim, "arzand" cu ironii bine plasate showbiz-ului romanesc. George Hora si DJ Wicked au fost alaturi de Puya pe tot parcursul recitalului, subliniind cele mai importante pasaje ale cantecelor.

La un moment dat, Puya si-a invitat fanii pe scena alaturi de el, pentru un concurs de freestyle. La final, le-a spus ca nu au castigat decat experienta... Care e esentiala pentru a-ti construi un nume in hip-hop. Concertul s-a incheiat cu "Undeva-n Balcani" (cantata de aceasta data fara auto-tune, celebrul efect pe voce), care a dus publicul in delir. Pacat doar ca la 5 minute dupa ce Puya a parasit scena au inceput beat-urile de club, total nepotrivite cu atmosfera creata de artist. Fanii s-au ingramadit spre iesire, cumparand "Romanisme - Partea I" in original, ca semn de respect pentru un MC ce si-a croit drumul si stilul contra curentului, dar care stie sa dea tonul in hip-hop-ul romanesc.

Suntem TOT IN FAMILIE !

3 Responses so far.

  1. Anonim says:

    un singur comenatriu am si eu de zis: peste tot blogurile cu numele "puya - undeva in balcani" sunt in top. insa este o aberatie muzicala. mie imi place muzica hip-hop, rap, ascultam indeosebi la familia/sisu si puya, dar cu piesa asta a dat-o in bara rau de tot. cel mai recent album (pe care este inclus si aceasta melodie) este ok, per total. o nota buna: prezenta lui cedry2k. :P

  2. Anonim says:

    Foarte tare, respect mare pentru Puya.
    Am si eu o intrebare?
    Chear acesta este YM : gardescu_dragos a lu puya?
    astept un rasp ms:X

  3. Anonim says:

    Nu cred ca Puya sta pe mess, Anonim. :))
    La fel ca profilurile de pe hi5 - fani infocati care vor sa se creada vedete in spatele pc-ului.

Leave a Reply