Interviu Puya (Partea a 2-a)

Cum membrii La Familia sunt pusi pe treaba in ultima vreme, Sisu & Puya avand de gand sa lanseze cate un album solo de caciula, am decis sa ii luam un interviu lui Puya, el avand prima lansare de album (pe 23 aprilie).
Primul single de pe album este piesa "Undeva in Balcani", piesa ce a ajuns in scurt timp hit. Cum a mers treaba la filmarea videoclipului si alte informatii despre "Romanisme" le puteti citi in continuare.

UO: Unde ati filmat videoclipul si cat timp au durat filmarile?
Puya: Filmariile au durat relativ putin in comparatie cu celelalte clipuri…Aproximativ 10 ore si s-au desfasurat toate intr-un studio din Buftea.

UO:
A fost greu la filmari?
Puya: A fost relativ simplu, pentru ca noi suntem obisnuiti cu filmariile de pe strada, unde niciodata vremea nu ne ajuta.

UO:
A cui era Dacia din clip?
Puya: A unui baiat din echipa de filmare.

UO: Cate piese contine noul album?
Puya: 13 trackuri dintre care un intro si un vocooder realizat de George Hora.

UO: In cat timp ati inregistrat albumul?
Puya: Noi tot timpul inregistram ceva …cand scoatem un album doar alegem piesele mai bune…Am piese pe care le-am inregistrat si in 2007, cum ar fi piesa cu Cedry2k (Yeu,yeu,yeu).

UO: Cu cine ai mai colaborat la acest album? Vocea lui Sisu e prezenta pe "Romanisme"?
Puya: Da, chiar pe 2 piese…Cedry2k , Carbon , Karie , Yolo de la Zale, Lemonia, o artista din germania, avem o echipa tare…

UO:
Despre lansare... Ce ne poti spune?
Puya: 23 aprilie in Club Gossip, asteptam pe toata lumea…O sa avem cd-uri originale la un pret derizoriu (undeva pe la 15 lei).

UO:
Am aflat ca o sa-si lanseze si Sisu un album, "Vacanta in Mexic". De ce ati ales sa lansati separat doua albume si nu unul impreuna?
Puya: Albumul meu era de mult in lucru, inca de pe vremea cand situatia lui era neclara… Oricum, va asigur ca albumele sunt foarte diferite asa ca nu aveti ce pierde, cu siguranta... Din contra!

UO:
Pe albumele voastre solo o sa va diferentiati, ca sunet, de stilul La Familia?
Puya: Da, cu siguranta.

UO: O sa urmeze un turneu odata cu lansarea noului material?
Puya: Da, turneul incepe dupa lansare, in toate orasele importante din tara.

UO:
Ce vrei sa transmiti si pe cine ochesti cu "Romanisme"?
Puya: Ochesc ce ocheste orice artist... Mesajul meu sa ajunga unde trebuie… Cea mai mare satisfactie este cand lumea iti stringe mina pe strada si iti spune ca faci o treaba buna.


2 Responses so far.

  1. Anonim says:

    puya e cel mai tare sia s vrea sa fac tot ce se poate sa-l vad vreodata

  2. Anonim says:

    nu mai vb despe pouya k e prea trae de voi si si io imi doresc sal vad si sper asta e sooper

Leave a Reply