Puya in studioul ProFm

Joi seara, 27 ianuarie, in studioul ProFM din AFI Palace Cotroceni, Dj Greeg si Stefan Nita l-au avut ca invitat pe celebrul Puya. Artistul a atins mai multe subiect si a vorbit deschis si relaxat despre gusturile sale in materie de muzica, internet, fotbal, viitoarele proiecte La Familia si multe altele.

Puya a marturisit ca ii place sa mearga cu metroul dar nu o face prea des deoarece nu ii plac reactiile oamenilor din jurul sau: "Uite-l ba si pe asta! Nu mai are bani... Merge cu metroul." a glumit artistul.

Cat despre internet, Puya a declarat ca nu este un mare fan al retelelor de socializare, are o pagina pe Facebook, dar este administrata de un prieten, deoarece el intra rar sa discute cu fanii sai.

Cat despre muzica, asculta, chiar si in masina, Goran Bregovic si nu ii plac manelele. Muzica lautareasca autentica face exceptie, motiv pentru care a si folosit in piesele sale astfel de influente.

Puya nu s-a gandit ce ar face daca nu ar face muzica si nu are de gand sa renunte la ea. Artistul considera ca inca face bine ceea ce face "pe scena si-n afara". Chiar in aceasta perioada lucreaza cu Sisu la o noua piesa La Familia. Si daca tot veni vorba de colegul sau de trupa, Puya ne-a povestit si o faza caraghioasa dintr-un concert unde un spectator a tot strigat la el: "Sisule, Puya cand iese?!?!?". Pe de alta parte Puya ne-a mai marturisit ca a fost un elev bun si ca i-a placut scoala, ca nu-i crede si nici nu-i sustine pe cei care se lauda ca aveau numai 3, 4 si 5 in scoala, a citit foarte multi carti pe teme de istorie si geografie, nu ii place sa se uite la TV, nu a mai jucat fotbal din clasa a 4-a si nici nu e microbist.

Puya a premiat si 4 intrebari trimise de ascultatorii ProFM din AFI Palace Cotroceni: "Ai canta vreodata manele pt bani?", "Cand te'ai imbatat ultima oara?", "Cui multumesti pentru cine / ce esti acum?" si "Cand o sa scoti un album de hip-hop adevarat?".

Leave a Reply