Tudor Sisu: Am fost un prost, dar puscaria m-a invatat lucruri valoroase!Viata lui Tudor Sisu ar putea fi transpusa cu succes intr-o telenovela, ce ar avea probabil audienta destul de mare, sau chiar intr-o carte, un viitor bestseller. Sisu si-a inceput cariera muzicala in trupa de hip-hop La Familia, alaturi de colegul sau, Dragos Gardescu, cunoscut sub numele de scena Puya.
Anturajul, prietenii falsi si greselile din trecut i-au umbrit insa evolutia, iar Sisu a ajuns la inchisoare pentru trafic de droguri, unde a petrecut in jur de trei ani. Astazi, in 2010, el este pregatit sa se ridice atit pe scena muzicala, cit si pe scena vietii sale de zi cu zi. Am vorbit astfel cu Tudor despre revenirea lui in muzica, despre perioada petrecuta dupa gratii, dar si despre viata lui de acum.
„Au fost multe intimplari si evenimente care mi-au schimbat viata, dar nu m-am cramponat in ele“, isi incepe artistul marturisirea. „Cred ca lucrurile care mi-au schimbat viata sint legate de droguri si de puscarie, cu siguranta a fost asa, dar nu am fost constient la momentul respectiv de schim­bari. Uitindu-ma in urma, realizez ca a fost un drum pe care nu il regret. De ce l-as regreta? Asa e viata. Acolo am invatat lucruri valoroase pe care altii poate nu au ocazia o viata intreaga sa le invete. Stii cum se spune: ca oamenii prosti invata din greselile lor, iar oamenii destepti invata din greselile celorlalti“.

Citeste continuarea aici

Leave a Reply