La Familia prezinta "Consecinte"



Urmareste in premiera si in exclusivitate cel mai nou videoclip La Familia pentru piesa "Consecinte"! Videoclipul va fi difuzat in premiera pe MTV Luni, 29 Martie, de la ora 13:00 in cadrul emisiunii MTV Fresh! Videoclipul si piesa sunt inspirate din filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, a carui premiera va avea loc pe data de 26 martie, la cinematograful Cinemapro. Melodia este un featuring cu Cedry2k si Bibanu si vorbeste despre libertate si despre viata pe care detinutii o au in penitenciare.

“Mesajul pe care am vrut sa-l transmitem este ca poti sa faci ce vrei, dar trebuie sa fii constient si sa-ti asumi consecintele. In viata esti pus in situatii limita, care cer reacţii rapide, care de multe ori sunt privite ca extreme”, a declarat Cedry2k.

“Am vrut sa surprindem viata detinutilor din penitenciare si am expus cronologic starile prin care trece o persoana aflata in inchisoare. Am pus foarte mult suflet in realizarea acestui videoclip” a declarat Sisu.

Scenariul si regia videoclipului poarta semnatura lui Florin Serban, regizorul filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” care alaturi de actorii principali ai filmului, Ada Condeescu si George Pitesteanu reusesc sa ii teleporteze pe telespectatori in lumea cruda a penitenciarelor.

Fanii trupei La Familia vor putea urmari videoclipul incepand de azi (25 martie) pe site-ul MTV si luni, 29 martie de la ora 13.00 in cadrul emisiunii MTV Fresh!

3 Responses so far.

  1. Anonim says:

    Cel mai tare videoclip posibil !si cele mai adevarate vorbe!La familia !frumos ca sunteti iar amandoi !

  2. Anonim says:

    "Instrumentalul este marfa rau,textele la toti 4 sint geniale insa cel mai mult si adevarat o da SISU pe strofa lui (se vede ca stie cum sta treaba cu adevarat in inchisoare !).Respect LA FAMILIA,BIBANU si CEDRY2K"

  3. Anonim says:

    citez pe nenea sisu " CA SA MOARA TOTI DUSMANII MAI CEVA DECAT CAVALIIII " ... rupereeee!

Leave a Reply