Lansare Sisu - Vacanta in Mexic

Locatie : "Silver Church", Bucuresti
Ora : 22:01
Data : 29 Noiembrie 2009
Vinovat : Tudor Sisu
Eveniment : Start "Vacanta in Mexic"
... ... ...

LANSARE SISU - VACANTA IN MEXIC

Aseara a avut loc lansarea celui de-al doilea album solo semnat Sisu - Vacanta in Mexic. Atmosfera de inceput a fost incalzita de Dj Maka, dupa care, peste foarte putin timp a urcat pe scena Bibanu MixXL, care impreuna cu Dj Maka (trupa Camuflaj) au incins spiritele pe piese de diferite genuri.

Dupa ce lumea s-a incalzit a inceput "Vacanta in Mexic". Si-a facut aparitia pe scena Sisu, iar la scurt timp au urcat langa el, pe rand, mai multi componenti "Micul Mexic".


Au fost pe scena Yolo, Puya, Giovanni (Il-egal), L. Doc, Cedryk2, Double L, Cabron, Dj Maka, Bibanu MixXL, toata brigada "Micul Mexic". Au fost interpretate pe langa piese de pe albumul nou al lui Sisu, si piese vechi "La Familia". A fost o explozie de urale cand Puya cu Sisu au inceput sa povesteasca de ce fac ei "Zi de zi", in timp ce in clubul se umplea de fum. Au urmat piese ca "Aici e Romania" si "Pune-i la pamant", cand Sisu si-a adus aminte ca pentru piesa asta s-a ales cu doua mandate si si-a amintit de timpul petrecut la inchisoare.


Dupa piesele vechi "La Familia" au reurcat pe scena, pe rand, cei amintiti mai sus. Bibanu a cantat o piesa pentru pasionatii de masini (GTT Anthem Low), Cabron, Giovanni si Sisu au venit cu piesa "Bucuresti" (piesa inclusa pe "Vacanta in Mexic" ), a urcat Double L cu piesa "Stii ca nu ma faci", apoi a urmat o piesa pentru "baietii linistiti" ("Cu ochelari de soare").

Showul a continuat cu piese ca "Spune-mi ce vrei", piese interpretate de L Doc si Cedry2k, piesa "Gangsta sheet" (care beneficiaza de un clip filmat recent), apoi dupa o scurta pauza in care s-a strigat "Bucila si Yoni liberi!", a urmat piesa "Mai vrei". Sisu s-a pregatit de incheiere cu "Din toate florile din lume" (piesa care are si ea clip), finalizarea concertului facandu-se cu piesa "Am nevoie de-o pastila".

www.monden.info
Mai multe poze - www.monden.info

Leave a Reply