Change Tour

Pentru concerte D-ul Cristi Ochiu, telefon: 0746.224.499

Un nou turneu national Puya - Change tour si un nou videoclip Puya feat. George Hora si Kamelia - Change, toate acestea cu ocazia lansarii noului album Puya - Romanisme IIOdata cu lansarea noului single Change, Puya pleaca in cel de-al doilea turneu national de cluburi. Pe parcursul a doua luni, CHANGE TOUR 2009 se va opri in cluburi din 23 de orase ale tarii, Puya incercand sa convinga publicul prezent la evenimente sa nu mai acorde atentie vedetelor de carton atat de mediatizate in ultima vreme.

'Daca publicul nu s-ar mai uita televiziunile nu ar mai acorda atata atentie non-valorilor. Din pacate, in 2009 se pare ca nu mai exista spatiu de mediatizare si pentru oameni cu adevarat valorosi'. (Puya)

In CHANGE TOUR 2009, pe langa celebrele piese lansate alaturi de La Familia, PUYA prezenta si piesele din albumele ROMANISME 1 si 2, avandu-i alaturi pe DJ Grass si DJ Wicked.

'O sa fie un party de aproximativ 3 ore unde sper ca ne vom distra impreuna cu publicul.' (Puya)

Una dintre marile surprize ale CHANGE TOUR 2009 este prezenta lui DON BAXTER in calitate de invitat special. DON BAXTER a acceptat invitatia lui Puya de a-l insoti in toate cele 23 de orase, prezentand piese dintr-un viitor material solo ce urmeaza a fi lansat pe parcursul anului viitor. DON BAXTER se retrasese in ultimii ani in studio alaturi de Smiley si Alex, rezumandu-se la munca de compozitor, textier si producator, postura in care s-a aflat in spatele multor piese de mare succes lansate in ultimii ani. CHANGE TOUR 2009 il va readuce pe scena alaturi de Puya pe unul dintre cei mai experimentati si talentati artisti.

One Response so far.

  1. dreamgirl says:

    cu adevarat tare ca va fi si don baxter in turneu... se promite un show incendiar... sper k asa va fi!!!

Leave a Reply