"Undeva in Balkani" pe primul loc !


Conform monitorizarii Media Forest, piesa Puya feat. George Hora - Undeva in Balkani a fost difuzata de 448 de ori in perioada 16 – 23 mai 2009, fapt ce il duce pe artist pe locul 1 in topul preferintelor ascultatorilor.

Piesa Undeva-n Balkani reprezinta viziunea proprie a artistului fata de Romania anului 2009 si vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artistilor de peste ocean.

Mai mult decat atat, “Undeva-n Balkani”, turneul national de promovare al albumului “Romanisme partea 1” , a luat sfarsit vineri 22 mai, la Sibiu in fata a peste 500 de spectatori. Turneul ce a luat startul in urma cu o luna de zile in Bucuresti, la Club Gossip, s-a bucurat de incasari mult peste cota de piata a artistului, Puya adunand un numar record de spectatori pentru un turneu al unui artist hip-hop in Romania.

Majoritatea locatiilor au fost arhipline, iar cluburile din Constanta si Piatra Neamt nu au fost indeajuns de incapatoare pentru toti cei care au dorit sa asiste la concertul Puya.

Partea a doua a turneului Puya 2009 se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie 2009 si va numara peste 25 de locatii din toata tara.

Dusmanii mor cand ne descurcam mai bine !

One Response so far.

  1. ana says:

    sall puya imi plac tare mult melodiile tale !!! esty un cantaretz tzupel !! sj aratzi grozav!!!!!! besc la uh !! imi pl ochii tai :)):D

Leave a Reply